Wagensveld

Inleiding


Eind 2015 heb ik mijn boek uitgebracht met de titel: “Wagensveld”- “De genealogieën van de families (van) Wagensveld”. In dit boek, dat ruim 500 pagina’s bevat, heb ik in de basis de genealogieën van de verschillende families uitgewerkt. Waar mogelijk heb ik de data aangevuld met informatie die ik, in de 15 jaar dat ik met het onderzoek bezig ben geweest, heb verzameld.

Nu, vier jaar later, heb ik besloten om een deel van mijn onderzoek ook online te publiceren. Dit doe ik om zo een breder publiek van mede-genealogen en andere belangstellenden op weg te kunnen helpen in hun onderzoek. U treft hier geen kopie van mijn boek aan, enkel de beknopte versie van de genealogieën van de verschillende families.

Mocht u aanvullingen hebben op deze genealogieën, dan zijn deze uiteraard welkom! Daarbij geldt: Vragen staat vrij! Mocht u vragen hebben, bijvoorbeeld op grond waarvan ik bepaalde conclusies heb getrokken, of meer willen weten over bepaalde personen die voorkomen in de genealogieën, neem dan gerust contact met me op!

Hendrik (Henry) Wagensveld G:zn.
Kampen, Augustus 2019


De genealogieën van de families (van) Wagensveld